Ik heb een...

  • /
  • Word Vriend of Ambassadeur van Zipnet

Word Vriend of Ambassadeur van Zipnet

Bescherm uw cliënten en medewerkers, ook in de toekomst

Zipnet ondersteunt zorginstellingen door brede landelijke richtlijnen over hygiëne en infectiepreventie te vertalen naar praktische en actuele protocollen en beleid, specifiek voor de langdurige zorg. Als Vriend of Ambassadeur van Zipnet draagt u eraan bij dat Zipnet ook in de toekomst vrij beschikbaar blijft voor uw zorgprofessionals. Zij vinden op Zipnet namelijk alle informatie die zij nodig hebben om in hun dagelijks werk op een verantwoorde en veilige manier om te gaan met hygiëne en infectiepreventie en beschermen op deze manier uw cliënten én zichzelf.

Vrienden en Ambassadeurs van Zipnet krijgen voordeel

Als Vriend of Ambassadeur van Zipnet zorgt u er voor dat Zipnet ook in te toekomst beschikbaar, toegankelijk en actueel blijft voor uw professionals op de werkvloer. Zij hoeven geen kostbare tijd te steken in het vertalen van landelijke richtlijnen, daar zorgen de experts van Zipnet voor. Ook krijgt u kosteloos of tegen een sterk gereduceerd tarief toegang tot door Zipnet georganiseerde evenementen.

Als Ambassadeur krijgt u dezelfde voordelen als Vrienden van Zipnet, plus het logo van uw instelling op onze website en de mogelijkheid om actief mee te denken over de ontwikkelrichting van Zipnet .

Als Vriend van Zipnet steunt u ons jaarlijks met € 500,-.
Als Ambassadeur bedraagt uw jaarlijkse steun € 1.500,-.

Vragen?

Heeft u vragen over Vriend of Ambassadeur worden van Zipnet?
Neem dan contact op met ons via info@zipnet.nl.